نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام ممنون ميشم اگر در مورد مطالب ارسالي منو راهنمايي فرماييد. دو بار سقط خودبه خودي داشتم يكبار تو يك ماهگي، يك بار هم تو هفته 12 به همين خاطر تحت نظر دكتر و انجام آزمايشات مربوطه( كه انعقاد پذيري بالاي خون رو كه باعث عدم خونرساني صحيح به جنين و در نتيجه سقط ميشد) بودم و باردار شدم. از اواخر هفته 5 كه بي بي چك مثبت شد استفاده روزي يك عدد شياف سيكلوژست 400 رو شروع كردم. از زمان ديدن ساك حاملگي حدود هفته 7 يك روز درميان آمپول سلكسان 0.2 ml رو هم آغاز كردم. از چندين ماه قبل از بارداري هم قرص ASA و اسيد فوليك به طور روزانه مصرف ميكنم. الان هم تو هفته 12 هستم. تو هفته 10 خونريزي قابل توجهي داشتم و 2 روز بيمارستان بستري بودم و بعد از اون خونه استراحت مطلق هستم. بيمارستان كه بودم يه آمپول پرولوتون تجويز كردن و سونوگرافي تو سن بارداري 9 هفته و 6 روز هماتوم حاد نشون داد و پايين اومدن جفت كه بعد از حدودا دو هفته استراحت در منزل ديروز تو هفته 12 سونو NT و سلامت بارداري انجام شد كه NT OK بود و گفتند هماتوم آب شده و در حال جذب شدنه تو مدت استراحت در منزل هم چند مورد پيرو ترس از صداي بلند هواپيما لكه بيني قهوه اي داشتم در ضمن الان پنج روزي هست كه سيكلوژست روزي 2 تا استفاده ميكنم و دكترم به خاطر اينكه مقداري شك داشت كه شايد يكي از عوامل خونريزي و يا تهديد در اين مورد سلكسانها باشن براي 2 آمپول دو روز در ميان و بعد 2 آمپول 3روزدر ميان و بعد حدود يك هفته قطع آمپول و سونو تجويز كردن و مجددا آمپول پرولوتون رو تجويز كردن حالا با توجه به مطالب فوق سوالهاي زيرو داشتم 1 - قطع كردن سلكسان براي جنين خطرناك نيست و ميتونه دوباره عامل سقط باشه 2 - تاثير سلكسانهايي كه مصرف كردم تا چه مدتي در خون هستش براي زماني كه مصرفش كاملا قطع بشه و سونو انجام بشه نزديك 10 روز ميشه اين مدت عدم استفاده از اين آمپول نگراني نداره؟ 3 - ميخواستم بدونم ASA هاي روزانه تا چه حدي عملكرد سلكسان رو خواهند داشت 4 - شيافهاي سيكلوژست هم تا حدود هفته 15 تجويز ميشه. آيا بعد از اون نيازي نيست 5 - تجويز پرولوتون تو چه بازه هاي زماني خوب هستش و چه كمكي به اين روند ميكنه 5 - آيا از نظر خواركي هاي طبيعي چيز موثري براي من وجود داره و يا برعكسش چيزي كه برام خوب نباشه مثلا شنيدم كه با توجه به شرايطم (انعقاد پذيري خونم) مصرف آهن زيادش خوب نيست و در انتها ميخواستم تشكر كنم و خواهش كنم هر توصيه ديگه اي كه لازم ميدونيد محبت كنيد ممنونم خدانگهدار
پاسخ : کاربر گرامی سکلکسان همان انوکسپارین است نوعی هپارین که برای پیشگیری از انعقاد خون استفاده می شود. برای قطع این دارو حتما با پزشکتان مشورت کنید.2- خیر نباید نگران قطع استفاد از این دارو باشید. اثار این دارو با توجه به نیمه عمرش از بین می رود. 3- اثر ASA بسیار کمتر از سلکسان است. و در موارد انعقاد شدیدبهتر است از سلکسان استفاده شود. 4- شیافهای سیکلوژست تا 10 هفته اول بارداری پیشنهاد می شود پس از این مدت اثر جندانی ندارد.5- پرولوتون نوعی پروزسترون است که می تواند به جای سیکلوزست با نظر پزشک استفاده شود.6- فعلا پیشنهاد عذایی خاصی ندارم.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام و ادب می خواستم در مورد مشکل همسرم از شما سوال بپرسم. همسرم حدود سیصد تا پرولاکتین از حد معمول بیشتر دارد. قرص داستینکس مصرف می کند که پایین می آید ولی بعد از تموم شدن قرص ها دوباره پرولاکتینش زیاد می شه و پریودش نامنظم هستش که با قرص مدروکسی پروژسترون پریود میشه. ما الان نامزد هستیم چه روش پیشگیری از بارداری برای ما مناسب است؟ آیا امکان نازایی وجود دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی ، افزایش پرولاکتین می تواند با کم کاری تیروئید نیز همراه باشد بنابراین از این نظر نیز باید بررسی شوند. می توانید فعلا از کاندوم استفاده کنید. افزایش پرولاکتین با درجاتی از کم باروری همراه است.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام خدمت شما ممنون ازاینکه پاسخ سوالات را می دهید من قبلا پیغام گذاشتم و گفتم که دختری 21 ساله هستم پریود نامنظم دارم ونه همیشه بعضی ماه ها که سونوگرافی رفتم گفتن تخمدان سالم است و آزمایش هورمونی دادم که آزمایش ام fsh- LH پرولاکتین همه نرمال بودن فقط DHEA-SO4 درآزمایشم بالا است که 89. 4 که مقدار نرمالش برای female:0.4-2.17 است و همچنین هورمونAndrestendione 2.93 بالا است که مقدار نرمال آن برای women :0.57-2.63ا ست و سوالم این این است که این هورمونها باعث بهم ریختن پریودیم می شود ؟؟؟و می ترسم دکتر برم ممنون می شوم اگر زود پاسخم رو بفرستید چون خیلی خیلی نگرانم
پاسخ : کاربر گرامی، هورمونهای مردانه شما کمی بالاست که موجب اختلال پریود شما شده. بهتر است با تجویزپزشک برای کاهش سطح این هورمونها اقدام کنید. داروهایی مانند سیپروترون کامپاند و اسپیرنولاکتون با نظر پزشکتان قابل استفاده است.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت سرکار خانم میترا مولائی نژاد کاربری هستم 22 ساله و مجرد که قبلاً سوالاتی از شما پرسیدم که عفونت تناسلی خیلی خیلی شدید دارم قبلاً هم توضیح داده بودم عفونتم شبیه پاستیل و اگر افراط نکرده باشم چند درجه از پاستیل شل تر با خارش های شدید ، نزد دکتر خیلی خیلی عالی رفتم بعد از معاینه ایشون فرمودند خیلی خیلی عفونت شدیدی داری و عفونت قارچی هستش البته ایشون فرمودند غیرطبیعی نیست ایشون برای من پمادهای کلوتریمازول1% و کلوبتازول 05% و 2 ورق کپسول 10 عددی فلوکونازول 50 میلی و ژل شستشوی هیدرودرم 405HYDRODERM - PH را به من دادند که فرمودند روزی 3 بار از هر پماد به صورت جدا جدا یا اینکه هر جفتشو با هم روی انشگتت مخلوط میکنی و به دستگاه تناسلیت میزنی بدون اینکه به داخل واژن وارد شه و روزی 2 بار خودتو با ژل هیدرودرم شستو می دهی به طوری که با دست تمیز ژل رو به کف دست میمالی و بعد از کف کردن آن را به مدت 2 دقیقه به دستگاه تناسلی میمالی و خودت رو خشک خشک میکنی البته به خاطر اینکه پمادها به لباست نماله میتونی از دستمال کاغذی یا نوار بهداشتی های روزانه یا معمولی در لباس زیرت استفاده کنی که لباس زیرت با پمادها اثابت نکنه و کپسول ها رو گفتند میخوان که من در طولانی مدت استفاده کنم روز شنبه گفتند 1 دونه بعد از افطار 1 دونه آخر شب و 1 دونه بعد از سحر و پنج شنبه همون هفته میتونی 3 تا باهم بخوری و یا هر 8 ساعت و کپسول های بعدی رو هر پنج شنبه 3 عدد به نظر شما این داروها اثر میکند احساس میکنم خارشم یک کمی بهتر شده و فرمودند اگر بهتر نشدی مجدداً بیا پیشم که داروهای دیگه بهت بدم به نظر شما داروها تأثیر چندانی دارند سوال دیگم این بود مگر میشه پماد یا ژل به داخل آلت تناسلی وارد نشه هر چقدر هم محتاطانه عمل کنی اما باز ذره ای وارد میشه شما راهی برای اینکه به داخل آلت وارد نشه دارید اگر منو راهنمایی بفرمایید ممنون و متشکر میشم و از شما به دلیل بی پروا و بی رودرواسی سوالهامو مطرح کردم خیلی خیلی عذر میخوام با تشکر از لطف شما *** این دومین بار هستش که این سوال رو از شما میپرسم و جوابی نگرفتم من مورخ 16/06/1390 سوالم رو مطرح کردم اما پاسخی دریافت نکردم سرکار خانم مولائی نژاد خواهشمندم جواب سوال منو بدهید خدانگهدار
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سوالات ، بخش خارجی دستگاه تناسلی زنان کاملا قابل شستشو است. بنابراین نباید نگران باشید می توانید با خیال راحت دستگاه تناسلیتان را شستشو کنید در ضمن می توانید به صورت روزانه در لگن آب گرم و نمک بنشینید و سپس خودتان را خوب خشک کنید. داروهای تجویزشده بسیار موثر هستند تنها باید پس از درمان از تکرار دوباره عفونت با رعایت بهداشت ناحیه تناسلی و تغذیه مناسب ومصرف کمتر شیرینی و ادویه و مصرف بیشتر ماست و ویتامینA- C جلوگری کنید.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر من دختری مجرد متولد 16 اسفند 1350 هستم تا اوایل سال 87 دوره پریودی مرتب داشتم اما از اوایل اون سال پریود نمی شدم مگر با قرص هر بار هم که به پزشک مراجعه می کردم و آزمایش و سونوگرافی می دادم همه چیز نرمال بود تا سال گذشته مرداد ماه آزمایش دادم و پرولاکتینم 44 بود و پزشک برام آزمایش های تکمیلی نوشت برای مثال اف اس اچ وال اچ و استرادیول و... که اینها همه بالاتر از نرمال بود و متخصص در شهرستان گفت یائسه شدی منهم سریع رفتم تهران پیش یک پزشک متخصص وایشان به من دو عدقرص داستینکس داد و گفت بخور طی دو هفته بعد آزمایش بده اگر پرولاکتینت و بقیه آزمایشها نرمال شده بود تشخیص پزشک قبل اشتباه بوده در هرحال بعد از خوردن همه چیز نرمال شد و من تا ماه تیر امسال با خوردن قرص یاسمین پریود می شدم و همه آزمایشات و سونو که ماهانه می گرفتم نرمال بود و بعد از قطع کردن قرصها تا 18/6 /90من پریود نشدم که میخواستم به دکتر برم چون قرصها را قطع کرده بودم که یکباره پریود شدم و روز سوم آزمایش دادم اف اس اجم 43.2 و ال اچ 11.6و استرادیول 22.41و پرولاکتینم 10.4 و سونو گرافی اندازه رحمم 3*5.7*3.5 سانی متر و اندازه تخمدان چپ2.4*1.3 سانتی متر و راست 2.6*1.5 سانتی متر بود دکتر سونو گرافی گفت اندازه تخمدانهات کوچکتر از نرمال است و اگر نتیجه آزمایشاتت که بالا گفتم مشکل داشته باشه تنبلی تخمدان داری ولی همانطور که گفتم روز سه پریودی من نتایجش به شرح فوق است و تنها اف اس اچم بالا بود لطفا به من بگید چه دردی دارم و چطوری پریودی را مرتب کنم آیا یائسه شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا تنبلی تخمدان و آیا درمان دارد
پاسخ : کاربر گرامی، میزان FSH شما بالاست. ولی تنهانمی توانبر این اساس قضاوت کرد، بنابراین باید بررسی ذخیره تخمدانی و نیز اینهبین و انتی مولرین هورمون انجام شود. تا تشخیص یائسگی زودرس رد شود.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : باسلام خانمی هستم 26 ساله یکساله ازدواج کردم و قصد دارم بچه دار شوم اما ازمایش دادم متوجه شدم پرولاکتین خونم 72 ng/ml می باشد خواستم ببینم چه مشکلی پیش میاد وخطرناک است یا خیر. ام ار ای هم کردم اما مشکلی در رابطزه با هیپوفیز وجود نداشته
پاسخ : کاربر گرامی پرولاکتین با لا می تواند موجب بی نظمی پریود و تاخیر در تخمکگذاری شود. می توانید با نظر پزشکتان ابتدا آزمایش تیروئید انجام دهید زیرا گاهی کم کاری تیروئید می تواند موجب اختلال در میزان پرولاکتین شود. با نظر پزشکتان از داروی داستینکس استفاده کنید.  [ 1390-07-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام من بدلیل کیست تخمدان قرص جلوگیری سیپروترون کامپاند یک دوره مصرف کردم الان 5 روز است تمام شده ولی عادت ماهانه نشدم برای مصرف دوره بعدی قرص باید صبر کنم پریود بشم بعد قرص بخورم یا طبق دستور دارو پس از 8 روز این دوره را شروع کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما. می توانید بسته چدید قرص را پس از 7 روز بدون قرص ، مصرف کنید.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دكتر خسته نباشيد.من32ساله ام هست.3ساله ازدواج كردم .در دوران مجردي نامنطمي هاي پريودي داشتم كه درمان كردم.بعد ار ازدواج زود به زود پريود ميشم كه اين خيلي اذيتم مي كرد در مراجعه پزشك مدروكسي پروژسترون و كلوميفن تجويز كردند.كم كاري تيروئيد هم دارم مدتي هست كه سينه هام شديدا ورم مي كنند و به قدري كه دچاره التهاب و لخته گي زير پوستي ميشم و 4ماه هست كه پيشگيري ندارم و قبل از اون هم پيشگيري من بصورت طبيعي بوده و به دليل مشكلي قلبي كه دارم ابدا به دستور پزشك از قرص براي پيشگيري استفاده نكردم با مراجعه هاي مكرر به پزشك هم نتوانستم باردار شوم و اين شرايط و درد سينه ها و زود به زودي پريودي هام خيلي من را آزار ميده لطفا راهنمايي كنيد كه چطور مي تونم باردار بشم و مدت درمان من چقدر طول ميكشه تا باردار بشم؟با سپاس فراوان
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما. استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری مانند کلومیفن اولین قدم برای درمان شماست با این جال ابتدا باید کم ماری تیروئید و احتمالا افزایش پرولاکتین درمان شود. همسرتان نیز آزمایش اسپرم را باید انجام دهند.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : با سلام من خانمی27 ساله هستم و با استفاده از قرصهای استروژن و پروژسترون 1/25 با تجویز پزشک پریود میشوم. از آخرین نزدیکی من و همسرم 20 روز میگذرد. در پریود این دوره با درد بسیار شدیدی روبه رو شدم. پس از دوساعت لخته سفت سفید رنگ ضخیمی که خون آلود بود و حدود نصف کف دستم بود را به یک باره دفع کردم. این اولین بار بود که با چنین پدیده ای روبه رو می شدم. این ماده چه بود؟ آیا ممکن است نطفه بچه باشد؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما. ممکن است بخشی از استر رحم همراه با خون دفع شده باشد. این قطعات را کاست می گویند و دفع آنها در برخی سیکلها رخ می دهد. با این جال در صورتی که پریودتان به تعویق افتاده بوده است آزمایش خون بارداری بدهید تا این احتمال را بررسی کنید.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : با سلام میخواستم بدونم ایا تخمدان پلی کیستیک باعث خونریزی های شدید قاعدگی میشود؟ودر این موارد چه مدت زمانی طول میکشد تا قرص هایی مانند مدروکسی پروژسترون ویا قرص های جلوگیری باعث بهبود شوند؟ضمنا به غیر از قرص مفنامیک اسید و ترنسید اسید چه قرصی را برای کاهش خونریزی پیشنهاد میکنید؟باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما. بلی تخمدان پلی کیستیک معمولا با بی نظمی پریود و گاهی با خونریزیهای نامنظم و شدید همراه است. مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری می تواند هم حجم خونریزیها را کم و هم سیکلها را منظم کند. مصرف متفورمین نیز می تواند در منظم شدن پریود کمک کننده باشد.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز من سوالاتم را چند بار پرسیدم اما هربار صفحه کامل نشد و من کد سوال را دریافت نکردم پس با عرض شرمندهگی دوباره میپرسم با تشخیص دکترم و به علت تنبلی تخمدان ۲ ماه است که قرصهای پروژسترون و متفورمین مصرف میکنم در این دو ماه پریودم که قبلا ۱۰ تا ۱۵ روز تاخیر داشت کاملا دقیق و ۲۸ روزه شده است اما باردار نشده ام ۱ آیا امکان دارد با قطع پروژسترون دوباره پریود نامنظم شود؟ ۲ ادامه ی مصرف متفورمین عوارض ندارد؟ ۳ آیا امکان دارد پریود انجام شود اما تخمکگذاری انجام نشود؟ ۴ به طور کلی آیا با وجود تنبلی تخمدان امکان بارداری هست؟ خانم دکتر من خیلی نگرانم آخه ۳۳ سال دارم و میترسم از نعمت بچه محروم بشم البته فقط ۲ماه است که تصمیم به بارداری گرفته ام 
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما.. مصرف متفورمین را فعلا ادامه دهید. بله ممکن است با قطع پروژسترون درجاتی از بی نظمی پریود را تجربه کنید. فعلا نگران نباشید و برای بارداری اقدام کنید.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : خانم دكتر عزيز سلام من دو سال براي پيشگيري سيپروترون كامپاند خوردم 30 سالمه الان 2 ماهه قرص نميخورم و براي بارداري اقدام كردم اولين ماه كه قرص رو قطع كردم روز 14 سيكلم يك فوليكول رسيده به قطر 19 و يك فوليكول به قطر 16 داشتم و ضخامت اندومترم 3 ميلي بود با وجود اينكه نزديكي مرتبي داشتم ولي باردار نشدم در ماه دوم در روز 14 سيكلم با انجام سونوگرافي ترانس واژينال ضخامت اندومترم 7 ميلي و يك فوليكول رسيده به قطر 19 ميلي داشتم كه دكتر گفت احتمال بارداري اين ماه زياده من تقريباً 6 روز از وقت پريودم گذشته بود و تقريباً بعضي علائم بارداري رو داشتم از ببي چك استفاده كردم جواب مثبت داد ولي با گذشت 6 روز از وقت پريودم لكه بيني و بالاخره خونريزيم شروع شد كه خيلي هم شديد بود خانم دكتر جون من فكر ميكنم دچار بارداري شيميايي شدم يعني هورمون hcg مثبت بود ولي نميدونم چرا لانه‌گزيني انجام نشد سوال من اينه كه علت اين نوع بارداري چيه و چه راهي هست كه دچار اين نوع بارداري نشم؟ آيا شياف پروژسترون براي نگهداري جنين موثره؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخ دهی به سواال شما. بارداری شما تنها با آزمایش خون قابل اثبات است. . با این حال مصرف پروزسترون می تواند پس از مثبت شدن آزمایش کمک کننده باشد.  [ 1390-06-25 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام من 30 خرداد به علت حاملگی پوچ در هفته هشتم بارداری مجبور به عمل D&C شدم حدود 8 روز بعد از عمل 2 روز خونریزی شدید داشتم 12 مرداد ازمایش بتا دادم که منفی بود به دکتر مراجعه کردم و گفتم که هنوز پریود نشدم و به من قرص سیپروترون کامپاند تجویز کردند و گفتند که با مصرف ین قرص پریود میشم من باید تا 2 شهریور صبر کنم تا بسته قرصم تموم شه ایا امکان داره که باز هم پریود نشم سوال دیگه ای هم داشتم من حدود 10 روزه که ترشحات سفید رنگی دارم و هیچ خارش و سوزشی ندارم فقط موقع نزدیکی احساس سوزش میکنم امکان داره که بعد از سقط دچار التهاب لگنی شده باشم و این ترشحات به خاطر اون باشه لطفا راهنماییم کنید و بگید که چه درمانی باید انجام بدم ممنون از لطفتون
پاسخ : کاربر گرامی پس از سقط در بسیاری از موارد تخمکگذاری رخ می دهد بنابراین پریود می شوید ولی در مورد ترشحات سفید ممکن است دچار عفونت قارچی شده باشید. برای درمان ابتداباید تشخیص با معاینه تایید شود .  [ 1390-06-18 00:00:00 ]
سوال : با با سلام و خسته نباشيد من مدت يك سال است كه پريودي ام خيلي كم شده است يعني حداكثر سه روز است و هر روز هم به مقدار خيلي كم مي ايد . دكتر رفتم گفت ازمايش بده و من ازمايش دادم و پرولاكتين من 45 بود دكتر قرص دوستينكس هفته اي يك عدد براي دو ماه و همچنين قرص متفورتكس روزي نصف قرص تجويز كردند من الان يك ماه است مصرف مي كنم ولي پريودي ام همچنان كم است چكار كنم مي ترسم يائسه شوم .خانم دكتر آيا من ميتونم باردار شوم بايد چكار كنم؟
پاسخ : کاربر گرامی نگفته اید چند سالتان است امکان بارداری شمابه کاهش میزان پرولاکتینتان وابسته است. گرچه باید ذخیره تخمدانیتان نیز بررسی شود. فعلا درمان را ادامه دهید و نگران نباشید.  [ 1390-06-18 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر.از اواخر هفته 6 بارداری تا هفته 10 دکترم به من 25 عدد شیاف پروژسترون تجویز کرد در صورتیکه نه لکه بینی داشتم و نه درد شکمی و نه سابقه سقط.1-سوالم این است آیا شیاف سیکلوژست به جنین آسیبی می رساند. در ضمن امروز چهار روزی از اتمام شیافم می گذرد و شاهد لک بینی هستم آیا طبیعی است یا نه این لک بینی در اواخر هفته 10 و اوایل 11 خطرناک است.ممنون از پاسختان خیلی نگرانم.
پاسخ : کاربر گرامی،خیر شیاف سیکلوژست یک نوع پروژسترون- هورمون نگهدارنده بارداری است و برای جنین ضرری ندارد2- ا این لکه بینی در صورتی که قرمز تیره و کم باشد نگران کننده نیست دولی اگر به خونریزی قرمز روشن تبدیل شود باید بلافاصله به پزشکتان مراجعه کنید.  [ 1390-06-18 00:00:00 ]
سوال : با سلام ضمن شرمندگی فراوان تقاضی داشتم متوسط زمان پرشدن کیسه منی و نیاز برای انزال را بفرمایید (برای سن 22 با قد 174 و وزن 78) مدت 1سال و 4ماه است که مبتلا به خودارضایی هستم و هرچه تلاش می کنم نمی توانم ترک کنم هفته ای 3-4 بار انجام می شود و احساس می کنم اگر سه روز این عمل را انجام ندهم ضربان قلبم بالا می رود و فشار خونم هم بالا می رود چند مورد هم چنین شده و بسیار ترسیده و مضطرب شدم حتی به اکو قلب هم رفته ام که سالم بود و همه آزمایشات خون و ادرار و تست دوباره تیروئید و نوار قلب و سونوگرافی کلیه و پروستات همه سالم بودند ولی مدت سه ماه است که به شدت اکثر اوقات مضطربم و نگران از جسم خود خواهش می کنم کمکم کنید خدا عوضتان دهد ما هم دعا می کنیم....
پاسخ : کاربر گرامی علت خودارضایی می تواند وسواس و اجبار و یا اختلال اضطرابی شما باشد بنابراین در قدم اول باید این اختلال درمان شود تا رفتار شما تصحیح شود. در صورت تمایل می توانید در اصفهان به کلینیک روانی جنسی ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی سه شنبه ها صبح مراجعه کنید زمانمتوسط برای انزال بین2 تا 20 دقیقه است.  [ 1390-06-12 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز....من به مدت 16روز لکه بینی داشتم که توی این مدت فقط مابینتش 2-3روز پاک بود رفتم دکتربه من قرص سیپروترون کامپاند داده و گفته شبی یکی به مدت سه هفته بخورم تا لکه ها قطع شود بعد از اون سونو داد و رفتم خدا روشکر چیزی نشون نداد فقط تنبلی تخمدان هست من پریودی نامنظم دارم شاغل هستم کارم همش نشستن هست 2سال پیش در اثر همین تنبلی تخمدان سقط داشتم که منوکورتاژکردن خانم آیا این قرص راباید سر یه ساعت مشخصی خوردآیا بازهم لازم هست من سونو رو پیش دکتر ببرم شما برای این مشکل من چه توصیه ای دارین با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی قرص سیپروترون کامپاند یا دیان در صورت منظم خورده شدن سطح خونی منظمتری پیدا می کند بنابراین بهتر است منظم مصرف شود جواب سونو را به پزشکتان نشان دهید تا داروی مناسبی برای شما تجویز کنند.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : باسلام ...خانم دکتر چند روز بعد از خوردن قرص سیپروترون کامپاند لکه و خونریزی باید پاک بشه در ضمن روی کاغذ درون جلد نوشته شده که کسانی که سابقه یرقان دارند نخورند امامن وقتی 9ساله بودم یکبار یرقان گرفتم اما باز دیشب یکدانه خوردن لطفا من را راهمایی کنیددر ضمن من 29سالمه
پاسخ : کاربر گرامی منظور از یرقان در بروشور قرص- یرقان فعال یا هپاتیت A است. معمولا ظرف یک هفته از خوردن قرص سیپروترون کامپاند، لکه بینی شما برطرف می شود.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : باسلام دختر 23ساله ام. دچار تنبلی تخمدان و سندرم pco. به علت افزایش موهای زاید در چانه ریزش مو و نامنظم بودن پریود برایم اسپیرونولاکتون 25روزی 1عدد و سیپروترون کامپاند و ماینوکسیدیل2% تجویز شد. اما از روزی که شروع به مصرف داروها کرده ام تاکنون(16روز) دچار آکنه شدید شده ام. درضن 6ماه پیش برای درمان جوشهایم از داکسی سایکلین استفاده کردم که بخوبی تاثیرگذاشته بود. ممنون میشم راهنماییم کنین
پاسخ : کاربر گرامی، داروی اسپیرونولاکتون موجب تشدید اکنه نمی شود بلکه برعکس این بیماری را درمان می کند. می توانید با نظرپزشکتان همزمان از داکسی سایکلین نیز استفاده کنید تا شدت آکنه کاهش بیابد.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دكتر. من مدت 1.5 اقدام به بارداري كردم اما نتيجه نداده آزمايش اسپرم شوهرم و آزمايش هورمون خودم نرمال بود فقط من چند سالي هست كم كاري تيروئيد دارم كه با قرص كنترل شده و در زماني كه آز هورمون دادم مدتي بود قرص نميخوردم براي همين tsh ام بالا بود و پرولاكتين ام بالا بود براي همين دكتر قرص داستينكس نوشت. ضمنا عكس رنگي هم از رحم انجام دادم مشكي نداشت. در حال حاضر بايد قرص كلومفين را شروع كنم. حال سوال من اين است 1-آيا بالا بودن پرولاكتين ميتواند ناشي از كمكاري تيروئيد باشد در اين صورت چه لزومي به مصرف قرص بود؟2-با توجه به اين كه من 4 روز اول پري لكه بيني دارم كلومفين رو از چه روزي شروع كنم؟ مرسي از توجه شما
پاسخ : کاربر گرامی بالا بودن پرولاکتین شما احتمالا به اختلال تیروئیدتان وابسته است بنابراین ابتدا باید کم کاری تیروءید را درمان کنید. مصرف داستینکس نیز مقدار پرولاکتین را کاهش می دهد. مصرف کلومیفن را با احتساب روز الی که خونریزیتان تشدید می شود به عنوان روز اول و از روز 5 تا 9 و یا سوم تا هفتم با نظر پزشکتان مصرف کنید به خاطر داشته باشید این دارو را نباید سرخود مصرف کنید. زیرا موجب تحریک بیش از حدتخمدان و حتی مرگ می شود.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر.نماز روزه هاتون قبول من 24 سال سن دارم و مجرد هستم مدت 2 سالی هست که بخاطر تخمدان پلی کیستیک مدروکسی پروژسترون مصرف می کنم.اوایل مصرف مشکل خاصی ندشتم و لی فقط میزان خونریزی بی اندازه کم شده بود که فرموده بودید از عوارض همین قرصه و با ورزش و رژیم درست میشه.من قدم 164 و وزنم 65 هستش.دو ماه میشه که وضعیت زندگیم تغییر کرده و معمولا روزها 20 دقیق پیاده روی می کنم.تو این مدت هر ماه دو بار پریود میشم یعنی 11مرداد شدم تموم شد و الان دوباره 25 پریود شدم خونریزی این ماهمم نسبت به ماههای پیش ایده آل تر بود.بنظر شما 1-دلیل این دو بار پریود شدن در یک ماه چیه؟2-ایا بیماری من باورزش قابل درمان هست با توجه به قد و وزنی که گفتم ؟و3- سوال بعدیم اینه که بشدت از پرمویی رنج می برم چه در ناحیه صورت .شکم.و کشاله ران.یه راه برای از بین رفتن رشد این موها بهم پیشنهاد کنید4-بنظرتون مصرف مدروکسی رو ادامه بدم یا به ورزش و رژیم اکتفا کنم؟در پایان ازتون تشکر فراوان و اجرعظیم از درگاه حق تعالی را دارم.خواهش می کنم بهمه سوالام جواب بدین چون واقعا مشکل برام درست کردن.مرسی.
پاسخ : کاربر گرامی همانطور که قبلا هم گفته ام ورزش و کاهش وزن یک درمان کمکی در کاهش تخمکگذاری وابسته به تخمدان پلی کیستیک است و درمان اصلی مصرف داروهای کاهنده هورمون مردانه است.2- برای کاهش رشد موها حتما به پزشکتان مراجعه کنید و مصرف متفورمین به همراه یک داروی کاهنده هورمون مردانه مانند اسپرونولاکتون و یا دیان را رشوع کنید.3- مصرف مدروکسی به تنهایی کافی نیست. بی نظمی پریودتان نشانه ای از بیماری تخمدان چلی کیستیک است. به ورزش و رژیمتان ادامه دهید.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : سلام خانوم دکتر عزیز خسته نباشید من 6ماه پیش بارداری پوچ داشتم که با آمپول سقط کردم و الان خدا رو شکر دوباره باردارم و هفته ششمم دکتر رفتم بهم آسپرین(ASA400) بهم داده وگفت تا ماه هفتم باید بخورم وهمچنین 20 تا شیاف پروپسترون داد سوالم اینه که آیا آسپرین که خونو رقیق میکنه برام ضرری نداره و نظرتون در مورد شیاف ها چیه؟خواهش می کنم زودتر جوابم بدید و منو از نگرانی در بیارید ممنوممممممممم از لطفتون .
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که سابقه سقط داشته اید پیشنهاد می شود برای کاهش شانس بروز لحته در مسیر رگهای جفتی اسپرین مصرف کنید ولی دوز آن کمی بالا به نظر می رسد.. شیاف پروژسترون نیز برای نگهداری بارداریتان توصیه می شود.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : با سلام دکتر دختری 20ساله هستم که در دوران پریود خونریزی شدید دارم و دچار pcoهستم و از قرص مدروکسی پروژسترون استفاه میکنم ایا میتوانم هر ماه در دوران پریود برای کاهش خوریزی از یک عدد امپول استرادیول استفاده کنم؟خواهش منم زود پاسخم رابدهید
پاسخ : کاربر گرامی استفاده از امپول استرادیول به صورت طولانی مدت به دلیل افزایش شانس سرطان رحم پیشنهاد نمیشود می توانید مدتی از قرصهای پیشگیری از بارداری ونیز کپسول مفنامیک اسید استفاده کنید.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : سلام . آیا قرص مدروکسی پروژسترون که در بیمار pco که با قطع قاعدگی روبروست تجویز شده است می تواتد سبب تخمکذاری و بارداری گردد؟ و آیا این قرص ممکن است بروی جننین احتمالی تاثیر منفی بگذارد.؟با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی قرص مدروکسی پروزسترون با دوز مورد نظر شما از تخمکگذاری پیشگیری نمی کند بنابراین اگر فرد پیشگیری نداشته باشد ممکن است بارداری رخ دهد. این دارو با این دوز در جنین ناهنجاری شناخته شده به حا نمی کذار د ولی به محض مثبت شدن ازمایش بارداری باید مصرف آن قطع شود.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر. من 27 سالمه و دارای سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشم(دکتر به من گفتن زمینه ارثی دارد). که قبل از ازدواج از قرص مدروکسی پروژسترون و بعد از ازدواج از قرص یاسمین به منظور داشتن قاعدگی استفاده می کردم.(تا سن 19 سالگی قاعدگی نامنظم و بعد از شروع به مصرف قرص بدون قرص پریود نمی شوم).در ضمن من لاغر اندام (قد 168 وزن 57) هستم و هیچ گونه اکنه و موی زاید ندارم. حال با توجه به شرایط من حداکثر سن برای اقدام به بارداری و یا درمان چقدر است. با تشکر از لطف شما
پاسخ : کاربر گرامی حداکثر سن برای بارداری در افاراد مبتلا به تخمدان پلی کیستیک نیز مانند سایر زنان است البته بارداری به ذخیره تخمدانی افراد بستگی دارد. و در افرادی که ذخیره تخمدان خوبیدارند بارداری صورت می گیرد. می توانید برای بارداری اقدام کنید. در صورتی که نگران ذخیره تخمدانی هستید میزان انتی مولرین هورمون و اینهبین علاوه بر FSH یم تواند کمک کننده باشد.  [ 1390-06-11 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences